Enzymforberedelse

H&Z Industry er en stor pålidelig og professionel producent af enzympræparation. Vores virksomhed integrerer F&U, produktion og salg sammen. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og 2008.2 International afdeling er oprettet. Som professionel leverandør af enzympræparation har H & Z Industry etableret en samarbejdsforhold med laboratoriet ved Shandong University for at imødekomme kundens krav til produktstabilitet og forbrugerens dybe efterspørgsel efter produktudvikling.

Vores enzympræparat henviser til pancreatin, Î ± -Galactosidase, βGalactosidase, Lysozyme, Lipase, Bromelain.I henhold til kundernes behov kan vi også tilpasse alle slags enzympræparationsprofessionelle produkter og tekniske tjenester.Med mere end tyve års fremgang har H&Z Industry vellykket udviklet serie af enzymprodukter, der er bredt anvendt i pharm, foder, brygning, bagning, planteekstrakt, læder, alkohol, tekstil osv.

På grund af vores tankevækkende tjenester til kunder, produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og professionelt talentteam realiserede H&Z Industry en hurtig udvikling, der voksede fra en original lille fabrik til en one-stop køber og serviceudbyder for mange kunder over hele verden. strategisk samarbejde med mange indenlandske og internationale virksomheder. Vores Enzyme Preparation fabriksorganisation er godkendt af ISO, KOSHER og HALAL registrering. Nu kan vores Enzyme Preparation findes i USA, UK, Spanien, Frankrig, Canada, Japan, Australien osv.
H&Z INDUSTRY CO., LTD blev grundlagt i 1994. Som en af ​​{nøgleord} producenterne og leverandørerne i Kina leverer H&Z Industry og vores filialer tusindvis af premiumprodukter årligt. Du kan være sikker på at købe Enzymforberedelse fra os. H&Z Industry Co., Ltd. har opnået en hurtig udvikling, fra den oprindelige lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder. Velegnet til mange kunder over hele verden. Velkommen venner og kunder fra ind- og udland for at besøge vores fabrik og samarbejde med os, håber vi kan få dobbelt-vind.