Farmaceutiske kemikalier

H&Z Industry er en stor pålidelig og professionel producent af farmaceutiske kemikalier. Vores virksomhed integrerer F&U, produktion og salg sammen. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og 2008.2 International afdeling er oprettet. Som professionel leverandør af farmaceutiske kemikalier har H & Z Industry etableret en samarbejdsforhold med laboratoriet ved Shandong University for at imødekomme kundens krav til produktstabilitet og forbrugerens dybe efterspørgsel efter produktudvikling.


Vores farmaceutiske kemikalier refererer til API'er og inemediater, vores vigtigste farmaceutiske kemikalier er Dexpanthenol, Indole, Paclitaxel, Docetaxel. Vi er professionel leverandør til Mellemprodukt af Paclitaxel i Kina, Køb Anti-Cancer Mellemprodukter i Kina fra den velkendte producent H&Z Industry Co ., Ltd.


I årenes løb, på grund af vores tankevækkende tjenester til kunder, produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og professionelt talentteam, realiserede H&Z Industry hurtig udvikling og voksede fra en original lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder for mange kunder rundt om i world.bygget et strategisk samarbejde med mange indenlandske og internationale virksomheder. Vores fabriksorganisation er godkendt af ISO, GMP-registrering. Nu findes vores farmaceutiske kemikalier i USA, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Canada, Japan, Australien, Dubai osv.
H&Z INDUSTRY CO., LTD blev grundlagt i 1994. Som en af ​​{nøgleord} producenterne og leverandørerne i Kina leverer H&Z Industry og vores filialer tusindvis af premiumprodukter årligt. Du kan være sikker på at købe Farmaceutiske kemikalier fra os. H&Z Industry Co., Ltd. har opnået en hurtig udvikling, fra den oprindelige lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder. Velegnet til mange kunder over hele verden. Velkommen venner og kunder fra ind- og udland for at besøge vores fabrik og samarbejde med os, håber vi kan få dobbelt-vind.