Planteekstrakter og urteekstrakter

H&Z Industry er en stor pålidelig og professionel producent af planteekstrakter og urteekstrakter. Vores virksomhed integrerer F&U, produktion og salg sammen. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og 2008.2 International afdeling er oprettet. Som professionel leverandør af planteekstrakter og urteekstrakter har H & Z Industry etableret et samarbejdsforhold med laboratoriet ved Shandong University for at imødekomme kundens krav til produktstabilitet og forbrugerens dybe efterspørgsel efter produktudvikling.

Vores planteekstrakter og urteekstrakter er baseret på naturlige planter som de vigtigste råmaterialer. Vi udvikler og producerer naturlige ekstrakter, naturligt pigment, naturligt smagsstof. Nu er hovedprodukterne standardiserede planteekstrakter med høj renhed, herunder Epimedium-ekstrakt, Rutin, grøn teekstrakt Druefrøekstrakt, curcumin, 5-HTP.Quercetin, Astaxanthin, Resveratrol.Vores planteekstrakt kan anvendes til farmaceutiske produkter, sundhedsprodukter (kosttilskud), kosmetik, fodertilsætningsstoffer og andre felter.

På grund af vores tankevækkende tjenester til kunder, produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og professionelt talentteam realiserede H&Z Industry hurtig udvikling. Vi undersøger forholdet mellem planter og menneskers sundhed. Ved hjælp af moderne planteekstraktionsteknologi og avanceret kvalitetsstyringssystem giver vi kunderne naturlige råmaterialer af høj kvalitet, så naturens vitalitet kan bringe folk sundhed og fremtid. Vores planteekstrakt fik også godkendelse fra ISO, KOSHER og HALAL, være berømt i USA, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Canada, Japan, Australien osv.
H&Z INDUSTRY CO., LTD blev grundlagt i 1994. Som en af ​​{nøgleord} producenterne og leverandørerne i Kina leverer H&Z Industry og vores filialer tusindvis af premiumprodukter årligt. Du kan være sikker på at købe Planteekstrakter og urteekstrakter fra os. H&Z Industry Co., Ltd. har opnået en hurtig udvikling, fra den oprindelige lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder. Velegnet til mange kunder over hele verden. Velkommen venner og kunder fra ind- og udland for at besøge vores fabrik og samarbejde med os, håber vi kan få dobbelt-vind.