Foder- og fodertilsætningsstof

H&Z Industry er en stor pålidelig og professionel producent af fødevarer og fodertilsætningsstoffer. Vores virksomhed integrerer F&U, produktion og salg sammen. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og 2008.2 International afdeling er oprettet. Som fødevare- og foderadditiv Kemisk professionel leverandør, H&Z Industry har etableret et samarbejdsforhold med laboratoriet ved Shandong University for at imødekomme kundens krav til produktstabilitet og forbrugerens dybe efterspørgsel efter produktudvikling.


Vi tilstræber at udvikle og producere avancerede, sikre og sunde, naturlige fødevareingredienser. Vores mad- og fodertilsætningsstof refererer til konservering, antisepsis, smagsstoffer, sødning og ernæringsforbedring.


I årenes løb på grund af vores tankevækkende tjenester til kunder, produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og professionelt talentteam realiserede H&Z Industry en hurtig udvikling og voksede fra en original lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder for mange kunder rundt om i verden.Vores anlæg er godkendt af ISO, HACCP, KOSHER, HALAL-registrering. Nu kan vores fødevare- og fodertilsætningsstof findes i USA, UK, Spanien, Frankrig, Canada, Japan, Australien, Dubai osv.
H&Z INDUSTRY CO., LTD blev grundlagt i 1994. Som en af ​​{nøgleord} producenterne og leverandørerne i Kina leverer H&Z Industry og vores filialer tusindvis af premiumprodukter årligt. Du kan være sikker på at købe Foder- og fodertilsætningsstof fra os. H&Z Industry Co., Ltd. har opnået en hurtig udvikling, fra den oprindelige lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder. Velegnet til mange kunder over hele verden. Velkommen venner og kunder fra ind- og udland for at besøge vores fabrik og samarbejde med os, håber vi kan få dobbelt-vind.