Fine Chemicals

H&Z Industry er en stor pålidelig og professionel producent af fine kemikalier. Vores virksomhed integrerer F&U, produktion og salg sammen. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og 2008.2 International afdeling er oprettet. Som fin kemisk professionel leverandør har H & Z Industry etableret en samarbejdsforhold med laboratoriet ved Shandong University for at imødekomme kundens krav til produktstabilitet og forbrugerens dybe efterspørgsel efter produktudvikling.

H&Z Industry fine Chemicals hovedprodukter er Succinic Acid-serie, Anthraquinone, Diethyl Azelate, EDTA-serien. Vi er professionel leverandør til fine Chemicals i Kina. Vores fine kemikalie kan anvendes til kosmetik, farvestoffer mellemliggende, farmaceutiske mellemprodukter og industrielle applikationer.

I årenes løb, på grund af vores tankevækkende tjenester til kunder, produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og professionelt talentteam, realiserede H&Z Industry hurtig udvikling og serviceudbyder for mange kunder over hele verden, byggede et strategisk samarbejde med mange indenlandske og internationale virksomheder . Vores fabriksorganisation er godkendt af ISO, GMP-registrering. Vores fine kemikalier findes nu i USA, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Canada, Japan, Australien, Dubai osv.
H&Z INDUSTRY CO., LTD blev grundlagt i 1994. Som en af ​​{nøgleord} producenterne og leverandørerne i Kina leverer H&Z Industry og vores filialer tusindvis af premiumprodukter årligt. Du kan være sikker på at købe Fine Chemicals fra os. H&Z Industry Co., Ltd. har opnået en hurtig udvikling, fra den oprindelige lille fabrik til en one-stop-køber og tjenesteudbyder. Velegnet til mange kunder over hele verden. Velkommen venner og kunder fra ind- og udland for at besøge vores fabrik og samarbejde med os, håber vi kan få dobbelt-vind.