Hvad er brugen af ​​planteekstrakter i hudplejeprodukter?

- 2021-03-30-

I de senere år forfølger flere og flere mennesker naturlig og sikker hudpleje, så der er mange hudplejeprodukter med planteekstrakter som salgsargumenter, selv ingredienserne i hudplejeprodukter er ingen undtagelse. Mange bloggere og Jimei, der holder af hudpleje, er meget bekymrede over planteekstrakter. Nogle sagde, at hudplejeprodukter indeholder planteekstrakter, ikke vil forårsage irritation af huden; Nogle siger også, at det er ubrugelige komponenter, ingen brug.

Planteekstrakter bliver mere forskellige
I de senere år, da begrebet plantesikkerhed har været dybt rodfæstet, er efterforskning og udvikling af planteråvarer i Kina også blevet fremskyndet.

Med frigivelsen af ​​den kinesiske farmakopé 2020-udgave kan det ses, at antallet af sorter af traditionel kinesisk medicin har overskredet antallet af sorter af kemiske lægemidler. Dette indikerer yderligere, at planteekstrakter i stigende grad anvendes i kosmetik.

Definition:planteekstrakt henviser til de biologiske små molekyler og makromolekyler som de vigtigste planteprodukter dannet med det formål at adskille og rense en eller flere effektive komponenter i planteråmaterialer ved hjælp af fysiske, kemiske og biologiske metoder.

En oversigt over kendte planteekstrakter

Folk, der forfølger planteekstrakter, betragter dem generelt som milde, beroligende og ikke-stimulerende, og de er velegnede til de fleste mennesker. Men det er mere end det.

Salicylsyre:Salicylsyre fra pilebark udover den velkendte hudorm, for at lukke munden og oliekontrol og andre funktioner, men også ved at hæmme PGE2 og reducere inflammation og spille en antiinflammatorisk og anti-pruritisk effekt.

Arbutin:udtræk bladene af bærefrugt. Dets hovedkomponenter er glucosid og phenoler. Det hæmmer hovedsageligt dannelsen af ​​melanin ved at hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase og har en god effekt af flektering og fjernelse af lokal melanin. Arbutin er en relativt mild og effektiv hvidgøringsmiddel.

Pycnogenol:Uddrag fra fyrretræs bark for at beskytte huden mod ultraviolet lys og gøre huden lysere. Kan hæmme produktionen af ​​inflammatoriske faktorer, hjælpe huden med at modstå det barske miljø Hovedsageligt er at øge hudens elasticitet, fremme hyaluronsyresyntese og kollagensyntese, anti-aging.

Ud over ovenstående er her nogle velkendte genoprettende, beroligende, antiinflammatoriske ... Ekstrakter.

Hestetanden at finde:
Purslaneekstrakt kan hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase, forhindre syntesen af ​​melanin, har en vis blegningseffekt; Det har indlysende hæmmende virkning på hyaluronidase for at realisere effekten af ​​hæmning af allergisk reaktion.

Det kan hæmme apoptosen af ​​keratinocytter og fibroblaster, vende differentieringen af ​​keratinocytter, beskytte humane hudceller mod UV-induceret celleskade og spille rollen som beroligende og reparation af hudbarrierefunktionen.

Ansøgning:
Centella er blevet brugt i tusinder af år til at fjerne ar og fremme sårheling.

Moderne undersøgelser har vist, at Centella asiatica-relaterede ekstrakter kan fremme væksten af ​​hudfibroblaster, fremme syntesen af ​​hudcollagen, hæmme inflammation og hæmme aktiviteten af ​​matrixmetalloproteinaser. Derfor kan Centella asiatica reparere hudskader, bremse sår i huden, fjerne ar og reparere, fremme regenerering af aldrende hud, fjerne strækmærker og andre effekter.

Troldhassel:
Hamamelis har funktionen til at fremme lymfeblodcirkulationen, har den virkning at beroligende og beroligende, har den virkning at forbedre acne, har en meget god effekt på fedtet hud eller allergisk hud, har virkningen af ​​beroligende, snerpende og antibakteriel og kan naturligvis astringerende de klodsede porer, forhindrer hudorm og gør huden mere delikat, glat og smuk.

Der er mange fremragende uddrag, der spiller forskellige roller. Kosmetik fremstillet af planteekstrakter som aktive ingredienser har mange fordele sammenlignet med traditionel kosmetik. De overvinder manglerne ved traditionel kosmetik, der er afhængige af kemiske forbindelser og gør produkterne mere sikre. Naturlige ingredienser absorberes lettere i huden, hvilket gør produktet mere effektivt. Mere funktionel osv ...