Top 10 tendenser på planteekstraktmarkedet i 2021, påvirket af epidemien

- 2021-03-30-

Ved udgangen af ​​2020 er epidemiens støvler endnu ikke faldet, og de sorte svaner flyver stadig på himlen. I en sådan "mørk time" oplever verden en alvorlig økonomisk recession og et fald i den globale handel. Den første prioritet for alle lande i verden er at sikre fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed. Hvilken indvirkning har dette på ernærings- og sundhedsindustrien? Hvad er branchens fremtidige tendens? Hvad er de usikre udsving?

Den 17. december blev "Det 15. Natural Extract Innovation and Development Forum and Natural Ingredients Industry Development Forum" sponsoreret af Kinas handelskammer for importører og eksportører af medicin og sundhedsprodukter afholdt på CPHI Expo i Shanghai New International Exhibition Centre. På mødet delte kinesisk medicin og sundhedsprodukter import og eksport handelskammer i direktør for planteekstrakter gren, Cheng-wen zhang, delte udbruddet af "ny krones effekt på markedet for kosttilskud", dybtgående fortolkning af udbruddet, kosttilskud og planteekstrakter udviklingstendens på markedet, lad det være i fremtiden udviklingen af ​​ernæring og sundhedsindustrien er fuld af tillid.

01. Økonomisk opsving er stadig langt væk, men fødevaretilskudsindustrien bremser tendensen

Efter epidemien vil økonomien ikke vende tilbage til normal i lang tid. Det vil sige, i den nuværende situation er der ingen måde, vi kan gå tilbage til, hvor vi var før pandemien uden vaccine eller udbredt immunisering. Dette er det værst mulige valg, vi kunne stå over for. Det ville betyde, at vi ville have en stor krise, hvorfra det ville tage lang tid at komme sig.

Hvilke ændringer vil denne økonomiske model bringe os?

1) For det første vil handelsprotektionisme og handelskrige være normen i lang tid;

2) Folk er mindre og mindre tilbøjelige til at tage på ferie i udlandet og deltage i færre internationale udstillinger og konferencer. Begrebet global landsby vil blive glemt i lang tid.

3) De nødhjælpspolitikker og oversvømmede valutaudstedelser, der skal vedtages, vil have stor usikker indvirkning på den økonomiske tendens efter epidemien;

4) Overudviklingen af ​​Internettet, drevet af hjemmebaseret arbejde og epidemier, vil ændre folks adfærd.

Men for fødevaretilskudsindustrien har epidemien skubbet tendensen. I USA steg f.eks. I begyndelsen af ​​epidemien besøg på almindelige mediesider som Twitter og Reddit for immunforbedrende produkter 4,4 gange, besøg på antiinflammatoriske produkter steg 2,8 gange, besøg hos hyldebærprodukter steg 16,6 gange, besøg på echinacea 9,4 gange og besøg på vitamin C og D mere end tredoblet. I denne form for trafik er USA i marts vitaminmineraler, aminosyrer, fordøjelsesenzymer, kosttilskud og andre produkter steget markant.

02. Det hurtigt voksende globale marked for planteekstrakter forventes at vokse med 16,5% i fremtiden

Det globale marked for planteekstrakter nåede 23,7 milliarder yuan i 2019 og forventes at nå 59,4 milliarder yuan i 2025 med en sammensat vækstrate på 16,5% fra 2019 til 2025. Fytokemisk udvikling i løbet af det sidste årti den globale gennemsnitlige vækstrate på omkring 5 %, da folk bekymrer sig om syntetiske additiveffekter, plantemedicin, urteekstrakt for at øge forståelsen af ​​sundhedsmæssige fordele og planteekstrakter, forsknings- og udviklingsaktiviteter med vækst og populariteten af ​​næringsmiddel-, mad- og drikkevareindustrien er også stigende efterspørgsel efter planteekstrakter. Derfor vil markedet for planteekstrakter vokse hurtigt i fremtiden.

På trods af den hurtige vækst i Asien-Stillehavsregionen er størrelsen af ​​det amerikanske marked, der er en klods for det globale plantemarked, stadig stort. Ifølge NBJ nåede det samlede salg af urtetilskud i USA 9,602 milliarder dollars i 2019 og brugte 750 millioner dollars mere end i 2018 og en stigning på 8,6% fra 2018. Siden 2000 har det amerikanske marked kun oplevet en negativ vækst i 2003 og 2010 Den samlede tendens vokser med en stigning på ca. 5%, og vækstraten forventes at overstige 10% i 2020.